Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Google bjuder på en Chromecast With Google TV om du köper YouTube Premium

Google visade nyligen upp nya Chromecast With Android TV. Den här modellen kommer endast kosta 49 dollar i USA. Nu ser det däremot ut som att Google har en deal för nya Chromecast som jag misstänker att många kommer gilla.

Det ser nämligen ut som att Google bjuder på en ny Chromecast med Google TV om du köper ett abbonemang som kostar minst 65 dollar när det kommer till YouTube Premium så kommer du få hem en Chromecast With Google TV.

Det är i nuläget oklart om detta bara gäller USA eller flera delar av världen. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.