Även Samsung Galaxy S10- serien får ny uppdatering

Samsung har under dagen dels börjat uppdatera Galaxy S20- serien men det ser även ut som att man börjat uppdatera Galaxy S10- serien.

Det ser ut som att även den här uppdateringen enbart innehåller säkerhetsuppdateringen för oktober månad med inget annat roligt, något som kan kännas tråkigt i sig men som betyder att Samsung inte behövt fixa några buggar.

Uppdateringen skickas ut löpande världen över.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy S20 – serien får ny uppdatering

Samsung Galaxy Z Fold 3 ser ut att få skärm över hela ytan