Samsung Galaxy Note 20 Ultra har fått sin dom av DxOMark

DxOMark skrev under gårdagen att företaget skulle släppa sin recension på Galaxy Note 20 Ultra idag, något som man också har gjort.

Det visar sig att modellen fått 121 poäng, vilket är ett helt okej betyg men långt ifrån bäst om jag säger så. Det framkommer att modellen fått 130 poäng när det kommer till foto och 101 poäng när det kommer till video. Det innebär att man tycker att modellen är bra på att fota men att men inte tycker att den är lika bra på att filma.

Ni kan läsa hela recensionen här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Huawei Mate 40 Pro kommer troligtvis kunna köra HarmonyOS

Nya uppgifter om uppföljaren till iPhone 12