Hem Googles problem sedan december förra året fortfarande enorma….

Googles problem sedan december förra året fortfarande enorma….

Google Discover Header.jpg

Året var 2019. Rättare sagt december 2019. För att vara mer exakt var datumet den 20 eller 21 december 2019 när flera svenska sajter helt utan anledning försvann från svenska Google Discover- flödet utan någon som helst förklaring. Problemet är bara att flera av dessa sajter där bland annat den här sidan är inkluderad i den här buggen, dyker upp i svenska Discover flödet om man befinner sig utanför Sveriges gränser eller med VPN – mycket mysko!

Det är otroligt synd att Google är så stora just på grund av den ovilja ALLA på det här “företaget” verkar ha att rätta till något när de ställt till det själva genom att skylla på enskilda individer när det är uppenbart att det är de själva som ställt till det. Jag har varit i kontakt med flera personer på Google och det lustiga här är att ingen vill ta tag i problemet vilket känns högst oseriöst. Det lustiga är också att den koreanska och japanska versionen av den här sajten dyker upp titt som tätt i respektive lands Google Discover men den svenska versionen har vägrat att visa några artiklar från den här sajten tillsammans med 15-20 stycken andra svenska sajter och vad har Google gjort för att fixa buggen? Absolut ingenting trots diverse feedback (som känns som att det går rakt ut i öknen) samt kontakt med diverse högt uppsatta personer på Google för egen del….

Hur Google kan ha en sådan grov bugg i en av företagets mest populära produkter men fullständigt skita i att fixa den är fascinerande. Jag undrar verkligen varför man behöver så pass god utbildning när de inte ens kan fixa en bugg som de själva har ställt till med? Den här texten kommer att nå ut till en mycket stor publik och jag hoppas i och med detta att Google kommer fixa buggen till slut. På videon nedan kan ni ta del av buggen och om någon från Google Sverige ser detta – fixa buggen GENAST!!!