Ny version av Xperia 1 II är här!

Sony har nyligen visst upp en ny version av flaggskeppet Xperia 1 II. Men hur kommer den här enheten bli egentligen? Läs vidare för att ta reda på mer om den här nyheten.

Modellen är fortfarande gamla vanliga Xperia 1 II fast med några skillnader. Modellen kommer nu i grönt och det ser även ut som att modellen fått 12 GB RAM istället för 8 GB RAM som vanliga Xperia 1 II har. I övrigt är det samma typ av smartphone det handlar om med bland annat Snapdragon 865 under huven.

Som det ser ut just nu vet vi att modellen kommer till Taiwan.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: