in

Ny typ av teaser för OnePlus Nord N10

Inom kort förväntas OnePlus hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya OnePlus Nord N10. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Det ser ut som att den här modellen kommer få en stor hump för kamerorna på baksidan samt att modellen kommer bli tillgänglig i blått. Det kommer minst sagt bli intressant att se hur den här modellen kommer bli när det kommer till specifikationer.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Huawei släpper ny teaser för Mate 40- serien

Huawei Mate 40 Pro+ fastnar på ny bild