in

Xperia 1 II får ny uppdatering

Det ser ut som att Song under dagen börjat skicka ut en ju uppdatering till Xperia 1 II. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt egentligen?

Det ser ut som att den här uppdateringen enbart innehåller säkerhetsuppdateringen för oktober månad. Som vanligt när det kommer till Sony har företaget inte listat om uppdateringen innehåller några nyheter i form av nya funktioner.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Google undersöker glappet i Google Pixel 5

The Verge recenserar iPhone 12 Pro