in

Googles smarts högtalare kan nu besvara samtal – men bara i Australien för tillfället

Det ser ut som att Google under dagen börjat skicka ut en ny funktion till företagets smarta högtalare. Vad kommer detta innebära för framtiden?

Det ser som sagt ut som att du nu kan svara på inkommande samtal från en Google Home högtalare. Det ser däremot enbart ut som att Telstra i Australien fått tillgång till den här funktionen men förhoppningsvis kommer flera olika länder inom kort.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Google använder sig av Chromecast för att få folket att gå och rösta

EAP stresstestar iPhone 12 och 12 Pro