in

Ännu en ny uppdatering till Xperia 1 II

Det ser ut som att Song under dagen börjat skicka ut en ju uppdatering till Xperia 1 II. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt egentligen?

Det ser ut som att den här uppdateringen enbart innehåller säkerhetsuppdateringen för oktober månad. Som vanligt när det kommer till Sony har företaget inte listat om uppdateringen innehåller några nyheter i form av nya funktioner.

Via

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

IPhone 12 krossar valnötter i nytt test

Ifixit har plockar isär iPhone 12