in

Det här kan uppföljaren till Samsung Galaxy Z Fold 2 5G kallas

Under det tredje kvartalet nästa år kommer Samsung troligen hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en uppföljare till Galaxy Z Fold 2. Nu har det inkommit nya uppgifter om detta.

Det ser ut som att den här enheten kommer heta något med Z Fold i namnet. Mer specifikt ser det ut som att den här modellen (uppföljaren) till Z Fold 2 kommer heta Z Fold 3 och jag hoppas att Samsung kommer ha tagit bort namnet 5G när det kommer till den här modellen.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Därför kommer iPhones aldrig få USB Type C

OnePlus Nord N100 kommer kosta 199 euro enligt Ishan Agarwal, kommer med Snapdragon 460 under huven