in

OnePlus Nord N100 är här med 5000 mAh!

Utöver OnePlus Nord N10 5G har OnePlus även visat upp nya OnePlus Nord N100 som är en ännu billigare smartphone från OnePlus. Vad erbjuder den här för något spännande egentligen?

Modellen har fått en 6,52 tumsskärm men till skillnad från N10 har den här modellen fått 60Hz uppdateringsfrekvens samt HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 460 med 4 GB RAM och 64 GB minne.

På baksidan har modellen fått tre kameror (13+2+2 MP). I övrigt har mkdellrn fått ett stort 5000 mAh batteri och en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Modellen har ävtn fått stereohögtalare så att ljudet är det förhoppningsvis inget fel på!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

OnePlus offentliggör Nord N10 med 90Hz skärm

Samsung Galaxy S21: den här processorn ser den ut att få utanför USA