in

Apple kan utrusta iPhone 12- serien med stöd för omvänd trådlös laddning framöver

Många har troligtvis blivit förvånade över att Apple inte utrustat sina senaste mobiler med stöd för trådlös omvänd laddning. Det ser däremot ut som att Apple kan fixa detta framöver.

Nu har det inkommit uppgifter om att Apple kan komma att skicka ut en ny uppdatering till iPhone 12- serien som troligtvis kommer innebära att modellerna kommer få stöd för trådlös omvänd laddning för att till exempel kunna ladda upp ett par AirPods på ett mycket snyggt och smidigt sätt!

Det kommer minst sagt bli spännande att se hur det kommer bli med den saken!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy S7 och S7 Edge får ny uppdatering

OnePlus uppdaterar Nord med flera nya finesser