in

Nu ser det ut som att en miljard människor har en iPhone – inte illa!

Sedan 2007 och iPhone 3Gs så har Apple blivit ett oerhört populärt märke bland folket. Jag har personligen inte haft en iPhone sedan 2010 då jag tycker att deras system är oerhört tråkigt men det är ju en annan sak.

Nya uppgifter säger att Apple nu har en miljard människor aktiva som använder sig av någon sorts iPhone. Detta ska ha passerats för någon månad sedan tillbaka enligt källan. Mer specifikt har man sagt följande:

A billion people now have iPhones. According to my estimate, Apple passed the billion iPhone users milestone last month. Thirteen years after going on sale, the iPhone remains the perennial most popular and best-selling smartphone

Det är minst sagt imponerande! Om ni vill läsa mer om nyheten kan ni göra det här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Google Stadia kommer addera 6 nya spel nästa månad

Huawei ser ut att kunna köpa skärmar av Samsung i framtiden