Samsung Galaxy S21 hoppas jag verkligen kommer få bättre haptic feedback


I januari nästa år kommer Samsung troligen hålla ett event där tillverkaren troligen kommer visa upp nya Galaxy S21- serien. Men hur kommer den här modellen från Samsung egentligen bli? Vad kommer bli bättre med den nya serien från Samsung egentligen?

Det sägs ju bland annat att S21 och S21 Plus kommer få tre kameror på baksidan samt att S21 Ultra troligen istället kommer få fyra kameror på baksidan. Något som jag hoppas stort på är att Samsung kommer utrusta Galaxy S21- serien med en bättre motor för haptic feedback jämfört med hur det ser ut i dagens modeller. Detta då jag tycker att det känns som att Samsung hamnat efter kinesiska tillverkare så som OnePlus och Xiaomi är bättre på det här området om ni frågar mig.