in

Sony påstås utveckla Xperia 1 III med Qualcomm Snapdragon 875 och fyra kameror

I början av nästa år kommer Sony förmodligen hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Xperia 1 III. Nu kan de första uppgifterna om den här enheten ha inkommit.

Det framkommer att den här modellen troligen kommer med fyra kameror på baksidan, precis som årets Xperia 1 II alltså. Utöver detta framkommer det att modellen med största sannolikhet kommer få Snapdragon 875 under huven vilket tyder på att det är ett flaggskepp vi pratar om.

Dessa uppgifter bör tas med en nypa salt.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Ytterligare uppgifter om Samsung Galaxy S21 Ultra

OnePlus 9 ser ut att bli tillgänglig hos minst två amerikanska operatörer