in

Sony släpper lila version av Xperia 5 II – men bara i hemlandet

Sony Xperia 5 II bedöms av många som Sonys bästa flaggskepp på väldigt många år. Nu har Sony visar upp Xperia 5 II i en lila kulör.

Dessvärre ser det enbart ut som att den här kulören av mobilen kommer släppas i Japan inledningsvis. Det är i alla fall så det ser ut just nu men det återstår ju att se om den här kulören kommer släppas i flera länder framöver.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Xiaomi Mi 11 kan ha passerat Geekbench

Xiaomi Mi 11 ryktas få ny kamera för vidvinkel