Annons

Samsung Galaxy S20 Fan Edition: kommer den bli återkallad?

By 3 månader ago

Under de senaste veckorna har det varit mycket klagomål på Samsung Galaxy S20 Fan Edition på internet. Detta då väldigt många har noterat att displayen i mobilen inte riktigt hängt med. Detta är något Samsung försökt fixa med ett gäng uppdateringar utan att lyckas till 100%.

Men kommer Samsung återkalla modellen? Det är något som folk har börjat spekulera kring i och med att flera personer fortfarande rapporterar om att men har problem med S20 Fan Edition på så sätt att skärmen inte riktigt svarar så bra som men hade önskat när men rör vid den.

Därför har det börjat att spekuleras om att flera S20 Fan Edition har någon deffekt i hårdvaran och inte i mjukvaran.

Vi får se vad som händer framöver!

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.