in

Xperia 5 II får ny uppdatering – fixar buggar

Sony var en gång i tiden riktigt duktiga på det här med uppdateringar. Något som bara blivit sämre och sämre under de senaste månaderna. Nu har det inkommit nya uppgifter om att Xperia 5 II fått en av de första uppdateringarna sedan modellen släpptes på marknaden.

Det ser ut som att den här uppdateringen innehåller säkerhetsuppdateringen för oktober månad. Utöver detta ser det ut som att den här modellen fått förbättrad fingeravtrycksläsare samt att modellen har blivit stabilare i och med den här uppdateringen som för övrigt skickas ut löpande världen över.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Huawei kan sälja iväg Honor för väldigt mycket pengar

Google ser ut att ha klantat till det med Pixel 4:s Face Unlock igen