Annons

Google Stadia får ny funktioner på mobilen från och med idag

By 2 månader ago

Det ser ut som att Google under natten avslöjat att företaget börjat skicka ut en ny uppdatering till Stadia appen för Android och iOS med en eller flera funktioner som jag misstänker att många kommer att gilla!

Det ser nämligen ut som att du snart kommer kunna se notiser från Google Stadia när nya speltitlar och nya funktioner kommer till tjänsten.

Detta känns ju helt klart som något riktigt spännande och roligt!

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.