in

CAD- rendering på OnePlus 9 visar platt skärm och tre bakre kameror

Redan i mars nästa år sägs det att OnePlus kommer hålla ett event där tillverkaren troligen kommer visa upp nya OnePlus 9- serien. Nu kan den första bilden på OnePlus 9 ha läckt ut.

Av bilden ovan att döma ser det ut som att den här modellen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en kamera på framsidan i ett hål. Till skillnad från OnePlus 8 ser ser ut som att uppföljaren kommer få en platt skärm istället för en kurvad.

När det kommer till specifikationer ser det ut som att modellen kommer få en 120Hz skärm medans 9 Pro istället troligen kommer få en 144Hz skärm.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

OnePlus 8T får ny uppdatering

Motorola Moto E7 läcker ut på pressbild