in

OnePlus 9 kommer med största sannolikhet med Snapdragon 875

OnePlus kommer med största sannolikhet hålla ett event i mitten på mars nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp nya OnePlus 9 serien.

Nu har det inkommit uppgifter om att den här enheten troligen kommer med Snapdragon 875 under huven. Detta är ju inte speciellt konstigt i och med att företagets senaste modeller kommer med Snapdragon

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Samsung Galaxy A42 5G ser ut att få ny processor från Qualcomm

Samsung Galaxy S21 Ultra: hoppas på bättre haptic feedback!