in ,

Rapport om att Apple kommer visa upp nya AirPods under första halvan av 2021

Det har börjat spekuleras om att Apple kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya AirPods. Nu har det framkommit när det kan bli av!

Det ser ut som att Apple kommer hålla ett event under den första halvan under nästa år där tillverkaren kommer visa upp ett par nya AirPods. Det kommer minst sagt bli spännande att se hur dessa kommer stå sig mot konkurrenterna.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Qualcomm avslöjar att man kan göra 4G- chipp till Huawei

OnePlus 8T får ny uppdatering