in

AirPods Studio dyker upp på ny bild

Det ser ut som att Apple kommer hålla ett event där tillverkaren troligen kommer visa upp ett par nya hörlurar.

Nu ser det ut som att AirPods Studio har fastnat på bild. Vi ser mycket riktigt att Apple med största sannolikhet kommer visa upp ett par hörlurar framöver som kommer vara stora och dom kommer ingå i AirPods- serien. Det är ännu oklart när dessa kommer visas upp men troligen blir det inom kort.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Ny bild visar fodral till Samsung Galaxy S21 Ultra

Hur tåliga är iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Mini?