in

Nu kan du köpa en kontroll till Chromecast with Google TV separat

Google har släppt Chromecast With Android TV på flera marknader ute i världen. I Sverige kommer vi däremot få vänta till och med nästa sommar innan modellen kommer nå svenska butiker.

Nu ser det däremot ut som att Google börjat sälja kontrollen till den här enheten separat om man vill detta. Det känns ju snart men kontrollen kostar 200 kronor medans kontrollen plus nya Chromecast kostar 700 kronor om man ska köpa bägge två. Det jag försöker säga med det är att Google tar mycket betalt för bara kontrollen.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Oppo kommer troligen visa upp smartphone med rullbar skärm inom kort

Google visar upp Pixel 4a i blått