in

Google uppdaterar Covid 19- kartan i Maps

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Maps. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande?

Det ser inte direkt ut som att den här uppdateringen innehåller något spännande utan det ser istället ut som att Google har uppdaterat Maps för att få bättre förståelse för vart och hur mycket Covid 19 det är i olika områden.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Mobiltelefonen är den ultimata underhållningsenheten

Google kommer viss upp ny version av Google Pay imorgon