in

iPhone 12 Mini rapporteras ha problem med skärmskydd och skal

Det ser ut som att Apple har problem med iPhone 12 Mini. Jag hoppas att man kommer kunna lösa problemet med en uppdatering av mjukvaran men jag är faktiskt osäker.

Det ser nämligen ut som att användare av modellen har börjat rapportera om att telefonen tillsammans med ett skal och ett skärmskydd inte fungerar ihop utan att skärmen blir helt knäpp. Att köra skärmskyddet och fodralet separat ser däremot ut att fungera utmärkt vilket känns mycket konstigt och lustigt om ni frågar mig.

Det kommer bli mycket intressant att se om Apple kommer kunna lösa problemet med en uppdatering.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

One Comment

Leave a Reply
  1. Min dotters iPhone 12 som hon fick igår fungerar inte alls nu. Hon har haft skärmskydd och skal enl Telenorbutikens rekommendationer. Hon kommer inte in på några appar alls. Hon kan ringa med Siri men skärmen blir grå. Och hon kan inte lägga på. Så blir ett besök i butiken imorgon.

Kommentera

YouTube Music adderar ny funktion

Xiaomi Mi 11 Pro kan få en mycket bra skärm