in ,

Waze får stöd för Amazon Music i senaste uppdateringen

Det ser ut som att Waze under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin app som innehåller en nyhet som jag tror att många kommer uppskatta. Kanske inte här i Sverige men i USA.

Det ser nämligen ut som att du snart kommer kunna styra Amazon Music samtidigt som du navigerar via Waze. Det har sedan tidigare fungerat ihop med Spotify men nu ser det alltså ut som att Waze utövat stödet för musik! Det har sagts följande:

Amazon Music on Waze offers Prime members access to two million hand-curated songs and over one thousand playlists and stations at no additional cost to their membership. Subscribers to Amazon Music Unlimited, the service’s premium subscription tier, have access to more than 70 million songs and thousands of playlists and stations.
Seamless integration of Amazon Music enables Waze users to enjoy their favorite tunes – always while keeping their eyes on the road. Amazon Music joins Waze’s existing audio partners, making it the latest streaming service to integrate their audio experience into Waze by using the Waze Audio Kit.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

QUALCOMM Snapdragon 875 kan bli en rejäl besvikelse

Spigen visar upp skal till Samsung Galaxy Z Fold 2 som skyddar mobilen på ett unikt sätt!