in

Huaweis gränssnitt EMUI har liksom konkurrenten Xiaomi också en mycket smart funktion i gränssnittet

När Xiaomi visade upp sitt senaste gränssnitt berättade företaget stolt att man hade en ny funktion i gränssnittet som skulle kunna varna i förväg om en jordbävning var på ingång.

Nu har det även framkommit att Huawei utrustat sitt senaste gränssnitt EMUI 11 med en liknande funktion som är tänkt att varna om en jordbävning närmar sig så att du i förtid kan söka efter skydd så att säga!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Spigen visar upp skal till Samsung Galaxy Z Fold 2 som skyddar mobilen på ett unikt sätt!

OnePlus kommer sälja sina Buds för enbart 1 dollar snart!