in

Samarbetetet mellan Huawei och Leica kan vara över

Leica och Huawei har haft ett mycket bra samarbete tillsammans och under året här de byggt riktigt bra mobiler när det kommer till kameror.

Nu har det inkommit uppgifter om att Huawei och Leica ”kan ha gjort slut”. Huawei säger att det inte alls stämmer medans Leica säger att men inte har några kommentarer huruvida det stämmer eller inte.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Apples MagSafe Duo laddar segare än vanliga MagSafe

Xperia 10 III kommer få Snapdragon 690 under huven