in

OnePlus har byggt en ny cool app

Det ser ut som att OnePlus byggt en helt ny app till sina modeller som jag misstänker många kommer att gilla. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten.

Det ser ut som att den här appen kommer installerad på OnePlus mobiler och det ser även ut som att den här appen kommer skicka en notis om du befinner dig på en flygplats med OnePlus laddare ombord. Mycket intressant måste jag säga! Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Google adderar widget för Gmail till iOS

Fem smartphones med Qualcomm Snapdragon 875 under första kvartalet?