in

Samsung Galaxy Z Fold 3 kommer med största sannolikhet få kameran gömd under skärmen trots allt

Under det tredje kvartalet nästa år kommer Samsung troligen hålla ett event där tillverkaren troligen kommer visa upp nya Galaxy Z Fold 3. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här enheten.

Det ser ut som att modellen kommer få den främre kameran gömd under displayen. Det innebär att den här modellen kommer bli en av den första modellen på marknaden som kommer få den främre kameran gömd under displayen.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Modeller av Samsung Galaxy S21- serien visar unik lösning för kamerorna

Samsung visar upp nytt fodral till Galaxy Z Fold 2