in

Huawei kan visa upp smartphone med Snapdragon 460 under huven

Vi vet att Qualcomm kommer få tillåtelse att göra 4G- chipp till Huawei. Det innebär att Huawei kan komma att få lov att överge sina egna Kirin chipp för att köra med Qualcomm istället.

Nu har det inkommit uppgifter om att Huawei kan komma att visa upp en smartphone vid namn Huawei Enjoy 20e som troligen kommer bli tillgänglig med Snapdragon 460 under huven. Det kommer bli mycket spännande att se om Huawei kommer visa upp någon smartphone med Snapdragon under huven!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Samsung Galaxy S21 certifierad i Indien

Google adderar ny flik till sin app