in

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer få en riktigt nice skärm enligt Ice

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom en snar framtid där tillverkaren troligen kommer visa upp nya Galaxy S21- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Det framkommer att Samsung Galaxy S21 Ultra troligen kommer få en riktigt bra skärm. Han pratar om att uppdateringen av skärmen kommer bli något i hästväg och det kommer minst sagt bli spännande att se hur det kommer bli med den saken!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

One Comment

DXOMark har testat kameran i iPhone 12 Pro

Oneplus 9 kommer troligen inte få en zoom-kamera