in

Kommer OnePlus 9 Pro få en 144Hz skärm?

Oneplus kommer troligen hålla ett event i mars nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp nya OnePlus 9 – serien. Det är definitivt en sak jag hoppas på när det kommer till flaggskeppet OnePlus 9 Pro.

Det skulle ju vara nice om modellen skulle få en högre uppdateringsfrekvens. Som det ser ut just nu har OnePlus 120Hz i sina modeller men det skulle ju vara schysst om modellen skulle få 144Hz.

Det återstår ju att se och kommer som sagt bli mycket intressant att se!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Samsung Galaxy S21: kommer den skeppas med S-Pen direkt i lådan?

Huaweis vikbara nya smartphone certifierad