in

Ny bild visar hur OnePlus 9 troligen kommer se ut

I mars nästa år kommer OnePlus troligen hålla ett event där man kommer visa upp nya OnePlus 9- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Vi ser att den här modellen troligen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och det ser även ut som att modellen kommer få en platt skärm tillsammans med ett hål för den främre kameran..

Det är ännu oklart vilka specifikationer modellen kommer få Snapdragon 875 under huven.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Google Assistent får ytterligare ny funktion

Apple sägs ha skickat ut den sista stora uppdateringen till tre iPhones