in

Ny smartphone med Snapdragon 750G på ingång från Samsung

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren troligen kommer att visa upp en smartphone som inte kommer med Exynos under huven utan det ser ut som att den här modellen kommer med Snapdragon 750G under huven.

Det framkommer även att den här modellen kommer köra Android 11 från start och att modellen kommer med 6 GB RAM utöver detta.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Samsung Galaxy S21: sådana högtalare hoppas jag den kommer få

Google Pixel 5 har extra bra pris i Google Store