in

Så stor skärm ser det ut som att OnePlus 9 Pro kommer få

I mitten av mars nästa år ser det ut som att företaget kommer hålla ett event där tillverkaren troligen kommer visa upp nya OnePlus 9- serien. Nu har det inkommit uppgifter om hur stor skärm modellen kommer få.

Det framkommer att OnePlus 9 Pro troligen kommer få en 6,7 tumsskärm. Om det stämmer innebär det att den här modellen kommer få en något mindre skärm än föregångaren OnePlus 8 Pro.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Apple sägs ha skickat ut den sista stora uppdateringen till tre iPhones

Samsung Galaxy A02 kommer få ett riktigt stort batteri