Annons

Xiaomi Poco M3 kommer utrustad med ett 6000 mAh batteri

By 2 månader ago

Det ser ut som att Xiaomi kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren troligen kommer visa upp en ny smartphone vid namn Poco M3. Detta kommer troligen bli en mellanklassare!

Nu har det framkommit uppgifter om att den här modellen kommer få ett batteri på 6000 mAh. Det innebär att modellen kommer få ett riktigt stort sådant som jag hoppas och tror kommer ge den här modellen nog med kraft för att hålla igång länge.

Tags: Android
Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.