Annons

Google kommer troligen introducera en grym funktion inom kort

By 2 månader ago

Det ser ut som att Google håller på att förbereda en ny funktion till sitt operativsystem Android som kommer få Apple att känna sig ”lite efter”.

Det ser nämligen ut som att Google kommer inkludera något nytt framöver som kommer göra det möjligt för företaget att lägga in nya emojis utan att nödvändigtvis behöva uppdatera själva enheten vilket helt klart känns nice!

Via

Tags: Android
Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.