Annons

Väldigt många spel håller på att utvecklas till Google Stadia

By 2 månader ago

Sedan 2018 har Google dragit igång Stadia vilket är en produkt som jag tror på sikt kommer konkurrera ut stora spelburkar så som PS5 och Xbox Series S och X eftersom att allt är lagrat via molnet.

Nu har det dessutom framkommit att Google Stadia kommer få över drygt 400 speltitlar ytterligare framöver då Google just nu håller på att samarbeta med över 200 olika utvecklare för spel till Google Stadia. På sikt tror jag som sagt att Stadia kommer bli riktigt bra!

Via

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.