Annons

Xiaomi visar upp Poco M3 med batteriet i fokus

By 2 månader ago

Xiaomi Poco har under dagen hållit låda där företaget visat upp den nya mellanklassaren M3. En smartphone som i mångt och mycket verkar lovande tack vore ett 6000 mAh- batteri.

Modellen har fått en 6,53 tumsskärm med 60Hz. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 662 med antingen 4/64 eller 4/128 GB minne. På baksidan sitter ett rejält område för kamerorna som innehåller en primär 48 MP-kamera tillsammans med dubbla 2 MP-kameror.

I övrigt har modellen som sagt fått ett 6000 mAh batteri som även kan ladda andra enheter med 18W hastighet (samt sig själv), en fingeravtrycksläsare placerad på sidan samt Android 10 från start.

Tags: Android
Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.