Annons

Samsung Galaxy S10 och S10+ får ny uppdatering

By 2 månader ago

Det ser ut som att Samsung under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S10. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt?

Det ser ut som att den här uppdateringen innehåller beta av One UI 3. Det här gränssnittet baseras bland annat på Android 11 och innehåller bland annat ett helt nytt utseende tillsammans med ett gäng nya funktioner.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Tags: Android
Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.