Annons

Huawei P40 Pro- serien: då kommer den uppdateras till EMUI 11 i Europa

By 2 månader ago

Det ser ut som att Huawei nyligen gått ut och avslöjat när bolaget kommer börja uppdatera flaggskeppen P40 Pro och P40 Pro+ till EMUI 11 i Europa.

Mer specifikt ser det ut som att Huawei kommer börja uppdatera dessa enheter i Europa i december det här året. Faktum är att Huawei baserat EMUI 11 på Android 10 och inte Android 11 som man skulle kunna tro om men inte visste något om Huaweis historik det senaste året.

Källa

Tags: emui 11
Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.