Annons

OnePlus Nord har fått sin dom av DxOMark

By 2 månader ago

DxOMark har nyligen laddat upp en ny artikel på sin hemsida där företaget den här gången kollat in kamerorna i OnePlus Nord. Hur bra kameror har den här modellen enligt experterna?

Det framkommer att modellen fått 108 poäng av företaget. Det framkommer att modellen fått 92 poäng när det kommer till video och 117 poäng när det kommer till video vilket innebär att modellen fått 108 poäng.

Ni kan läsa hela testet här.

Tags: Android
Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.