Annons

Samsung Galaxy Z Flip 2 kommer troligen få en större 3 tumsskärm

By 2 månader ago

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event i mitten av nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp en uppföljare till Z Flip.

Nu har det framkommit uppgifter om att den här modellen troligen kommer få en lika stor inre skärm på 6,7 tum men istället för den 1,1 tum lila skärmen som Z Flip har så sägs det att den här modellen kommer få en 3 tumsskärm istället.

Via

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.