Annons

Vivo X60 Pro kan ha fastnat på bild

By 2 månader ago

Det ser ut som att Vivo kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren troligen kommer visa upp en ny smartphone. Nu ser det ut som att den här modellen har fastnat på bild.

Vi ser att den här modellen troligen inte kommer få någon kant under skärmen eller Jo, det ser ut som att den kommer få en sådan men att den kommer vara mycket liten. Utöver detta ser det ut som att modellen kommer få ett hål för den främre kameran.

Det är ännu oklart vilka specifikationer den här modellen kommer få. Förhoppningsvis kommer det visa sig inom kort.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.