in

Nya uppgifter om Samsung Galaxy S21 Ultra – kommer med 16 GB RAM

Det ser ut som att Samsung kommer viss upp många olika versioner av Galaxy S21 Ultra. Men det ser bland annat ut som att Samsung kommer släppa minst två versioner av flaggskeppet S21 Ultra.

Det ser ut som att mjukvaran som S21 serien kommer köra läckt ut på nätet i förtid. Utöver en version med 12 GB RAM och 128 GB minne ser det ut som att Samsung kommer visa upp ytterligare en version av den här modellen som kommer få 16 GB RAM med 512 GB minne – intressant!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

OnePlus ser ut att ha släppt en teaser för sitt kommande armband

Samsung Galaxy S21 kommer få nya ljudeffekter