Kategorier
Xiaomi

Xiaomi offentliggör Mi 10i 5G med 120Hz skärm

Xiaomi har under dagen hållit ett event där företaget visar upp nya Mi 10i 5G. Den här modellen har företaget visat upp i Indien och det är också där den kommer släppas inledningsvis. Men vad erbjuder den egentligen för något spännande?

Modellen har fått en 6,67 tumsskärm med FHD+- upplösning men istället för att satsa på en OLED i enheten så har man satsat på en LCD-panel.

Under huven hittar vi processorn Snapdragon 750G med 6/64 eller 8 GB RAM med 128 minne. Modellen har även fått en primär 108 MP-kamera på baksidan med stereo högtalare, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 10 från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.