Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy S21 Ultra ryktas bli den enda som kommer skeppas med Galaxy Buds Pro vid förbokning

Den 14 januari kommer Samsung som sagt hålla ett event där tillverkaren kommer visa opp nya Galaxy S21- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den kommande serien från Samsung.

Det ser ut som att om man köper en Galaxy S21 eller S21 Plus så kommer ett par Galaxy Buds Live att ingå vid köp. Om man däremot köper en Galaxy S21 Ultra så ser det ut som att ett par Galaxy Buds Pro kommer ingå vid förköp.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.