Samsung kommer hålla ett dedikerat event för chippet i Galaxy S21 den 12 januari

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event den 14 januari där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy S21- serien. Nu har det framkommit uppgifter om processorn som kommer sitta i de flesta Galaxy S21- modellerna.

Det ser ut som att Samsung nyligen avslöjat att företaget kommer hålla ett event den 12 januari, alltså två dagar före man kommer visa upp nya Galaxy S21, där tillverkaren kommer visa upp det nya chippet Exynos 2100 där tillverkaren alltså kommer visa upp nya Exynos 2100.

Det sägs att den här processorn kommer bli något i höstväg och att den verkligen kommer imponera när det kommer till prestandan, något som enligt mig känns lovande då Samsungs processorer inte varit att räkna med under de senaste åren.

AD BLOCKER UPPTÄCKT!

För att Mobilanyheter ska gå runt så behöver annonser visas. Vänligen vitlista sajten. Tack!

Refresh